LOGO1

 

1 LONG CENTRAL BANNER Pankiprios Banner

blank

003 007 Bocka2

Ο διαγωνισμός Student Hairdressing Awards 2018 αφορά σπουδαστές σχολών από όλη την Ελλάδα, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΙΔΙΟΤΙΚΩΝ ή ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ κλπ.

Η Backa Antoneta κατέκτησε την 2η θέση στο Βραδινό Χτένισμα (Κλασική Μπανάνα).

003 007 Bocka3

Η Backa Antoneta γεννήθηκε στις 04/01/1984

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ELBASAN

Μόνιμες κατοικίες: ALBANIA

Τόπος καταγωγής: ΑΘΉΝΑ

Τόπος γέννησης: ΙΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ

003 007 Bocka4

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική; Υπήρξε κάποιο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Backa Antoneta: Απο τότε πού θυμάμαι τον εαυτό μου, μού έρχονται διάφορες εικόνες στο μυαλό. Στα 15 μου άρχισα να χορεύω για πρώτη φορά, στη πορεία άρχισα να χτενίζω τις φίλες μού και συγγενείς... Άρχισε σαν ένα χόμπι και κατέληξε σ' ένα επάγγελμα... Πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξα δεν υπήρξε. Ήταν προσωπική μού επιλογή να το συνεχίσω παρόλο πού σπούδασα κάτι άλλο. Το θετικό ήταν ότι είχα την στήριξη της οικογένειας μού σε κάθε μού επαγγελματικό βήμα...

003 007 Bocka5

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα στον διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards 2018»;

Backa Antoneta: Ήταν μία πρόκληση για μένα ,το να δηλώσω συμμετοχή σ 'αυτόν τον διαγωνισμό. Ήταν μεγάλη χαρά, να παρευρίσκομαι ανάμεσα και σε άλλα παιδιά τού ίδιου χώρου...

Blogkommoton.gr: Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε για σένα η στήριξη που είχες από την σχολή σου;

Backa Antoneta: Πιστεύω ότι χωρίς την στήριξη της οικογένειας μού,,, αλλά πόσο μάλλον των Εκπαιδευτών της σχολής δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα τον καθένα ξεχωριστά και είμαι πολύ ευγνώμων πού τους γνώρισα. Ιδιαιτέρα την κυρία ΙΩΆΝΝΑ ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ πού ήταν πάντα δίπλα μού.

003 007 Bocka6

Blogkommoton.gr: Δώσε μας τα ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Backa Antoneta: Η ΙΩΆΝΝΑ ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ... η μεγαλύτερη στήριξη και δύναμη , η εκπαιδεύτρια μού στη σχολή η όποια με παρότρυνε να συμμετέχω στον διαγωνισμό και πίστεψε σε μένα από την πρώτη στιγμή... Επίσης η κυρία Έφη Ζαβερδά με τις συμβουλές τις σχετικά με τον διαγωνισμό. Το μοντέλο μού Αννίτα Βασίλη με το λαμπερό χαμόγελο της μού έδινε δύναμη σε όλη την διάρκεια τού διαγωνισμού. Και τέλος τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής μού, ο άντρας μού και τα δύο μού παιδιά. Ο άντρας μού με την συμπαράσταση τού και την αγάπη του, βρισκόταν πλάι μού κάθε λεπτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Blogkommoton.gr: Πες μας κάτι το οποίο σου συνέβη κατά την ώρα του διαγωνισμό και σε μπλόκαρε η σε έκανε να γελάσεις;

Backa Antoneta: Βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο αρκετά χρόνια και η εμπειρία μού δεν μού άφησε περιθώριο να σκέφτομαι κάτι το οποίο θα με έκανε να μπλοκάρω. Αλλά μία αστεία στιγμή ήταν, όταν δεν στεκόταν τα δύο τελευταία τσιμπιδάκια για να σταθεροποιήσω το τελικό χτένισμα.

003 007 Bocka7

Blogkommoton.gr: Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Backa Antoneta: Προσωπικά αυτό που απολαμβάνω περισσότερο πλέον σε αυτό το επάγγελμα είναι η εμπιστοσύνη τον πελατών, η προτίμηση τους προς εμένα, η ικανοποίηση πού διακρίνω στα πρόσωπα τους κάθε φορά πού αποχωρούν από το κομμωτήριο. Επίσης η επιμονή και υπομονή είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά πού πρέπει να έχει ένας ανερχόμενος κομμωτής. Να αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει.

Blogkommoton.gr: Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards 2019»;

Backa Antoneta: Η συμβολή πού θα έδινα είναι ; Να συμμετέχουν χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί είναι μία μοναδική εμπειρία και μία ευκαιρία για να αποδείξεις τις ικανότητες σού...

003 007 Bocka8

Blogkommoton.gr: Θα σε δούμε του χρόνου να διεκδικείς τίτλο και στον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2019»;

Backa Antoneta: Οπωσδήποτε!!! Ήταν μια εμπειρία την οποία Θέλω να την ξαναζήσω. Βέβαια τού χρόνου Θέλω να διαγωνιστώ και σε άλλα χτενίσματα και να αποδείξω ότι, ένας βαθμός πού μού στέρησε τη νίκη φέτος θα είναι παρελθόν.

Blogkommoton.gr: Ποιες είναι οι στιγμές που σου έρχονται πρώτες στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Backa Antoneta: Οι πρώτες στιγμές πού μού έρχονται στο μυαλό είναι περισσότερο το άγχος πριν το διαγωνισμό πού με κατέβαλε. Αλλά παρόλα αυτά όλα πήγαν τέλεια και το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

003 007 Bocka9

Blogkommoton.gr: Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Backa Antoneta: Ως πρώτη μού φορά σ' αυτό το διαγωνισμό σίγουρα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν όλα πλήρως οργανωμένα και σαν εμπειρία από τις καλύτερες για εμένα.

Blogkommoton.gr: Πες μας τη γνώμη σου για την HAIRPROF την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου;

Backa Antoneta: Η οργάνωση αυτή δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς συναδέλφους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και τις νέες τάσεις στον χώρου τού " Hair Styling’’.

003 007 Bocka10

Blogkommoton.gr: Τα όνειρα σου ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται;

Backa Antoneta: Τα όνειρα μού ξεκίνησαν από τότε πού συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το επάγγελμα πού με εκφράζει περισσότερο και κάθε μέρα προσπαθώ με την επιμονή μού να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ.

Blogkommoton.gr: Ποίος είναι ο επόμενος σου στόχος;

Backa Antoneta: Στη ζωή μού έχω μάθει να βάζω τον πήχη ψηλά για να πετύχω τους στόχους μού. Ο Στόχος μου είναι να καταφέρω να είμαι μέσα στους καλύτερους τού χώρου.

003 007 Bocka11

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Backa Antoneta: Όταν κάποιος αγαπάει και επιμένει σε αυτό πού κάνει στο τέλος πάντα επιβραβεύεται. Αυτό που επιθυμώ για το μέλλον , είναι να αποκτήσω το δικό μου κομμωτήριο και δεν θα σταματήσω μέχρι να το καταφέρω.

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος

 003 007 Bocka12