LOGO1

 

2018 06 25 Malibu C 2

 

blank

Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF διοργανώθηκε ένας θεσμός διαγωνισμός που υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

003 002 Broninska2

Ο διαγωνισμός Student Hairdressing Awards 2018 αφορά σπουδαστές σχολών από όλη την Ελλάδα, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΙΔΙΟΤΙΚΩΝ ή ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ κλπ.

Η Bronitska Malhozhata συμμετείχε σε τρία θέματα κατακτώντας μάλιστα την 3η θέση στην γενική κατάταξη για τον τίτλο για τον τίτλο «Student Hairdresser of the Year 2018» (Καλύτερου μαθητευόμενου κομμωτή-κομμώτριας της χρονιάς) την 2η θέση στο Γυναικείο κούρεμα και χτένισμα (Καρέ) και την έκτη θέση στο Βραδινό Χτένισμα. (Γυναικείο πορτραίτο).

Η Bronitska Malhozhata (Μπρονίτσκα Μαλγκοζάτα) γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1976

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Πανεπιστήμιο παιδαγωγικά στην Πολωνία,
ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μόνιμες κατοικίες: Περιστέρι

Τόπος καταγωγής: Πολωνία

Τόπος γέννησης: Λβοβ, Ουκρανίας

003 002 Broninska3

 Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική; Υπήρξε κάποιο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Bronitska Malhozhata: Η μεγάλη μου αδερφή όταν ήμουν μικρή μου ζητούσε να της φτιάχνω τα μαλλιά και μου άρεσε πολύ, μπορούσα να δημιουργήσω μέσα από την τέχνη της κομμωτικής και αυτό είναι που αγάπησα σιγά σιγά. Τώρα μου το ζητούν τα παιδιά μου και αποφάσισα να προχωρήσω.

003 002 Broninska4 

Blogkommoton.gr: Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Bronitska Malhozhata: Για να πετύχει κάποιος το όνειρό του πάνω από όλα θα πρέπει να έχει θέληση, υπομονή, ικανότητα εξέλιξης και αγάπη για αυτό που κάνει.

003 002 Broninska5

 Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα στον διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards 2018»;

Bronitska Malhozhata: Αρχικά ήθελα να δω τις ικανότητες μου σαν κομμώτρια και να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω.

Blogkommoton.gr: Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Bronitska Malhozhata: Σαν πρώτη εμπειρία που είχα μου φάνηκε πολύ οργανωμένη.

003 002 Broninska6

Blogkommoton.gr: Θα σε δούμε του χρόνου να διεκδικείς τίτλο και στον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2019»;

Bronitska Malhozhata: Του χρόνου όχι αλλά σίγουρα το 2020. Όμως θα με δείτε του χρόνου ξανά στο Student Hairdressing Awards 2019.

003 002 Broninska7

Blogkommoton.gr: Δώσε μας τα ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Bronitska Malhozhata: Οι καθηγητές μου : Κος Γαλάνης, Κα Δρίβα, Κος Μιτάκης , Κα Λάζαρη γιατί με βοήθησαν πολύ για να ετοιμαστώ και να κερδίσω. Επίσης η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη των μοντέλων μου : Αννέτα Νοβοζένινα, Παύλος Νοβοζένιν, Γιώτα Φράπα.

003 002 Broninska8

Blogkommoton.gr: Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards 2019»;

Bronitska Malhozhata: Πάλεψε και θα τα καταφέρεις όλα όμως άφησε το άγχος σου πίσω.

Blogkommoton.gr: Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε για σένα η στήριξη που είχες από την σχολή σου;

Bronitska Malhozhata: Πολύ σημαντικό είναι όταν πιστεύουν σε εσένα και δεν σε πιέζουν λέγοντας σου ό,τι ότι και να γίνει μετράει η προσπάθεια.

003 002 Broninska9

Blogkommoton.gr: Πες μας τη γνώμη σου για την HAIRPROF την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου;

Bronitska Malhozhata: Μου άρεσαν πολύ οι εκδηλώσεις από τις όποιες πήρα παραπάνω γνώσεις και η επαφή με σπουδαίους ανθρώπους.

003 002 Broninska10

 Blogkommoton.gr: Πιες είναι οι στιγμές που σου έρχονται πρώτες στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Bronitska Malhozhata: Η υποστήριξη της οικογένειας μου εκείνη την ώρα που διαγωνιζόμουν, η έκπληξη που μου ετοίμασαν όταν γύρισα σπίτι μετά τον διαγωνισμό. Αυτό που μου έκαναν ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να φανταστώ δεν τους ένοιαζε αν θα είχα κερδίσει αλλά μόνο και μόνο που συμμετείχα και προσπάθησα δείχνοντας μου για άλλη μια φόρα την αγάπη τους για μένα. Επίσης εκείνη την ημέρα απέκτησα και τα πρώτα μου επαγγελματικά ψαλίδια. Ήταν μία αξέχαστη και γεμάτη εμπειρίες ημέρα με την υποστήριξη και άγχος και των δασκάλων και όλων όσον ήταν δίπλα μου.

Blogkommoton.gr: Τα όνειρα σου ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται;

Bronitska Malhozhata: Ναι.

003 002 Broninska11

Blogkommoton.gr: Ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος;

Bronitska Malhozhata: Να κατέβω στον επόμενο διαγωνισμό και να τα πάω εξίσου καλά όσο φέτος ή καλυτέρα.

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Bronitska Malhozhata: Να γίνω μία καλή τεχνίτρια με συνεχείς εξέλιξη και δικιές μου δημιουργίες.

003 002 Broninska12

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος

003 002 Broninska13