LOGO1

 

2018 06 25 Malibu C 2

 

blank

Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF διοργανώθηκε ένας θεσμός διαγωνισμός που υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

003 008 Anastasopoulou2

Ο διαγωνισμός Student Hairdressing Awards 2018 αφορά σπουδαστές σχολών από όλη την Ελλάδα, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΙΔΙΟΤΙΚΩΝ ή ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ κλπ.

Η Αναστασοπούλου Ανθούλα κατέκτησε την 2η θέση στην γενική κατάταξη για τον τίτλο «Student Hairdresser of the Year 2018» (Καλύτερου μαθητευόμενου κομμωτή-κομμώτριας της χρονιάς) και την 3η θέση στο Βραδινό Χτένισμα (Κλασική Μπανάνα).

Η Αναστασοπούλου Ανθούλα γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 2000

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 2ο ΕΠΑΛ Περιστερίου

Μόνιμες κατοικίες: Περιστέρι

Τόπος καταγωγής: Ηράκλειο Κρήτης

Τόπος γέννησης: Ηράκλειο Κρήτης

003 008 Anastasopoulou3

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική; Υπήρξε κάποιο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Από πολύ μικρή ηλικία καθόμουν και είτε κούρευα είτε χτένιζα τις κούκλες μου η μητέρα μου διέκρινε την τάση μου στην κομμωτική κ τον Σεπτέμβρη του 2015 (μόλις 15 χρονών) αποφάσισε να με γράψει σε μια ιδιωτική σχολή στην Ανθούπολη και έτσι πήγαινα παράλληλα το πρωί στο ΕΠΑΛ και το απόγευμα στην σχολή.

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα στον διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards 2018»;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Η αλήθεια είναι πως δεν είχα πίστη στον εαυτό μου δεν είχα σκοπό να πάρω μέρος με ώθησαν όμως σε αυτήν την απόφαση οι καθηγητές μου στο ΕΠΑΛ.

003 008 Anastasopoulou4

Blogkommoton.gr: Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε για σένα η στήριξη που είχες από την σχολή σου;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Αρκετές φορές απογοητεύτηκα και είπα να τα παρατήσω όμως μου έμαθαν πόσο σημαντικό είναι να παλεύω για αυτά που θέλω και να έχω πίστη στον εαυτό μου.

Blogkommoton.gr: Δώσε μας τα ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Παναγιώτης Κατσικούδης ο οποίος είναι συμμαθητής μου διαγωνιστήκαμε και οι 2 πολύ σκληρά και κατακτώντας την πρώτη θέση στο βραδινό χτένισμα με έκανε πολύ περήφανη έπειτα ο κύριος Χριστόφορος Γλυδόπουλος όπου ήταν ο 1ος που ήρθα σε επικοινωνία για τον διαγωνισμό και ο κύριος Ζαρίφης Βασίλειος παρουσιαστής στην απονομή των βραβείων και παλιός δάσκαλος στην σχολή όπου πήγαινα.

003 008 Anastasopoulou5

Blogkommoton.gr: Πες μας κάτι το οποίο σου συνέβη κατά την ώρα του διαγωνισμό και σε μπλόκαρε η σε έκανε να γελάσεις;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: θυμάμαι την ώρα του διαγωνισμού το αποτέλεσμα που είχα βγάλει δεν μου άρεσε καθόλου έτσι τελευταία 10' αποφασίζω να το χαλάσω όλο και να το ξανά κάνω από την αρχή το μοντέλο μου (φρίκαρε) μόλις έκανα πράξη αυτήν μου την απόφαση όμως δεν είχα άλλη επιλογή διότι το παν είναι το αποτέλεσμα να αρέσει στον δημιουργό.

Blogkommoton.gr: Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Η αλήθεια είναι πως πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σου κόψουν τα φτερά αν θες να πετύχεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις πίστη τόλμη πείσμα και να το κυνηγάς όσο περισσότερο μπορείς.

003 008 Anastasopoulou6

Blogkommoto.gr: Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Student Hairdressing Awards 2019»;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Η συμβουλή που έχω να δώσω σε όλους είναι να είναι ψύχραιμοι καλά προετοιμασμένοι διότι ο διαγωνισμός είναι μεγάλος και προπάντων να αγαπούν και να πιστεύουν αυτό που κάνουν.

Blogkommoton.gr: Θα σε δούμε του χρόνου να διεκδικείς τίτλο και στον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2019»;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Μετά τον φετινό διαγωνισμό κατάλαβα πως μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα από όσα νόμιζα και πλέον είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου οπότε ναι θα βάλω τα δυνατά μου για μια ακόμα καλύτερη θέση!

003 008 Anastasopoulou7

Blogkommoton.gr: Ποιες είναι οι στιγμές που σου έρχονται πρώτες στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Δεν θα ξεχάσω το πρωί που άνοιξα το κινητό μου και είδα το μήνυμα που μου έλεγαν στις 5 Μαρτίου να έρθω να παραλάβω το βραβείο μου η συγκίνηση ήταν μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη όταν ανέβηκα στην σκηνή και κοίταξα γύρω μου την οικογένεια μου και το σχολείο μου να τους κάνω περήφανους ίσως ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.

Blogkommoton.gr: Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Όλα άψογα οι οι υπεύθυνοι οι κριτές όλοι μας αντιμετώπισαν με πολύ ωραίο τρόπο.

003 008 Anastasopoulou8

Blogkommoton.gr: Πες μας τη γνώμη σου για την HAIRPROF την μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Είναι μια πολύ καλή και ιδιαίτερη έκθεση διότι έχει πολλά περίπτερα στον χώρο της με καλές τιμές και καλά προϊόντα επίσης μου αρέσει διότι είναι μεγάλη έχει αρκετές επιδείξεις και διαγωνισμούς.

Blogkommoton.gr: Τα όνειρα σου ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Ακόμα είμαι στην 3η λυκείου οπότε είναι λίγο νωρίς πιστεύω όμως πως μόλις αποφοιτήσω πολλές πόρτες θα μου ανοιχτούν και θα καταφέρω να ανοίξω και το κομμωτήριο που πάντα ονειρευόμουν.

003 008 Anastasopoulou9

Blogkommoton.gr: Ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Ο επόμενος μου στόχος είναι να πάρω το πτυχίο μου στην κομμωτική με έναν καλό βαθμό έπειτα να πάω στο ΙΕΚ και φυσικά μια καλύτερη θέση στον επόμενο διαγωνισμό της HAIRPROF.

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Αναστασοπούλου Ανθούλα: Να αποκτήσω το δικό μου κομμωτήριο και ένα πλούσιο βιογραφικό ώστε να μπορέσω να ασχοληθώ επαγγελματικά με την κομμωτική φτάνοντας όσο ποιο ψιλά μπορώ!

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος

003 008 Anastasopoulou10