LOGO1

 

1 LONG CENTRAL BANNER Pankiprios Banner

blank

001 001 Gianoulas2

Ο διαγωνισμός Greek Hairdressing Awards που αφορά τις γυναικείες κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Hairdresser of the Year (του καλύτερου κομμωτή της χρονιάς) τίτλος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες κομμωτηρίων ενώ τα θέματα του, αντλούνταν μέσα από την καθημερινή δουλειά του κομμωτηρίου σε κούρεμα, χτένισμα, χρώμα και τάσεις μόδας.

Για να διεκδικήσει κάποιος τον τίτλο Greek Hairdresser of the Year 2018 πρέπει να συμμετάσχει τουλάχιστον σε 3 από τα 4 θέματα του διαγωνισμού Greek Hairdressing Awards 2018.

001 001 Gianoulas3

Ο Γιαννούλας Αθανάσιος συμμετείχε και στα τέσσερα θέματα κατακτώντας μάλιστα την 1η θέση στο Freestyle - Total Look 2018, την 1η θέση στο Γυναικείο Κούρεμα & χτένισμα (Εμπορικό – Κλασσικό), την 1η θέση στο Χτένισμα δεκαετίας 1920 (Βραδινό Χτένισμα) και την τρίτη θέση Bridal Hairstyle 2018.

Ο Γιαννούλας Αθανάσιος είναι ο κατακτητής του τίτλου «Greek Hairdresser of the Year 2018».

Ο Γιαννούλας Αθανάσιος γεννήθηκε στις 29/10/1990

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Κομμωτικής τέχνης 4ο ΤΕΕ Τρικάλων

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: HAIRPLUS ACADEMY, NESTOR YANAKIS, MOBS SALONS, ΝΙΚΗ ΛΑΚΚΑ, TELIS KIKERIS

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: . SENZI, TONY &GUY, FARRUKH SAMURATOV,

001 001 Gianoulas4

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.

Το πάθος του Σάκη για την κομμωτική ξεκίνησε στις αρχές του 2000 όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Η κομμωτική γι' αυτόν δεν ήταν παρόρμηση ούτε απόφαση της στιγμής μα όνειρο ζωής που διακρινόταν καθαρά απ' τα πρώτα κιόλας χρόνια της ηλικίας του. Ενθουσιώδεις, έξυπνος, εύστροφος, με διάχυτο ταλέντο ξεκινά τα πρώτα του βήματα το 2004 ως βοηθός Κομμωτηρίου ενώ παράλληλα ξεκινά τις σπουδές πάνω στο αντικείμενο σε σχολή κομμωτικής στην πόλη των Τρικάλων.

Φύσει ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα δεν περιορίζει το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της κομμωτικής απλά στις παραδοσιακές και παρωχημένες μεθόδους. Καλλιεργεί την τέχνη μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα στα κομμωτήρια όπου εργαζόταν κ σε διδασκαλία σεμιναρίων.

Πάντα καινοτόμος κ μπροστά από την εποχή του, παρά το νεαρό της ηλικίας των 27 ετών, κάνει ταξίδια αναζητώντας τις εικόνες που θα του έδιναν τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, ώστε να εξελίξει την τέχνη του ένα βήμα πιο πέρα.

Ο πολυδιάστατος τρόπος σκέψης του τον οδηγεί καθημερινά να "παντρεύει" με τις πελάτισσες του κουλτούρες, φιλοσοφίες, σχήματα, χρώματα, αναδεικνύοντας με τρόπο μαγικό πρόσωπα κ προσωπικότητες κατανοώντας τις ανάγκες τους. Στόχος του πάντα η ανάδειξη της ομορφιάς κ η υπέρβαση των προσδοκιών της κάθε γυναίκας για τα μαλλιά της!

001 001 Gianoulas5

Από το 2012 με οδηγό την αυθεντική μαεστρία και τη δυνατή του φαντασία διατηρεί το δικό του κομμωτήριο με 8μελη δημιουργική ομάδα κ πλέον διαπρέπει ως κάτοχος πολλών βραβείων.

1ο βραβείο στο γυναικείο μοντέρνο κούρεμα χρώμα στο 21ο Βαλκανικό φεστιβάλ κομμωτικής τέχνης και μακιγιάζ 2016.

Το 1ο βραβείο στο γυναικείο μοντέρνο κούρεμα χρώμα στο 22ο Βαλκανικό φεστιβάλ κομμωτικής τέχνης και μακιγιάζ 2017.

Το 2ο βραβείο στο Νυφικό χτένισμα στο 22ο Βαλκανικό φεστιβάλ κομμωτικής τέχνης και μακιγιάζ 2017.

Το 3ο βραβείο στο Νυφικό χτένισμα στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής & All Star Barber Trophy 2018.

001 001 Gianoulas6

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2018».

Γιαννούλας Αθανάσιος: Μου αρέσει να εξελίσσομαι και να είμαι ενεργός στον τομέα μου και στον επαγγελματικό μου χώρο. Μου αρέσει επίσης να θέτω υψηλούς στόχους και να απολαμβάνω το «ταξίδι» ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Βέβαια, όταν και το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο, η ικανοποίηση που εισπράττω δεν περιγράφεται!!! Μου αρέσει να δοκιμάζω κ να ξεπερνάω κάθε φορά τον εαυτό μου.

001 001 Gianoulas7

Blogkommoton.gr: Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Ο διαγωνισμό φέτος ήταν πολύ καλύτερος απ' ότι πέρυσι. Ο χώρος που διεξήχθη ο διαγωνισμός ήταν πιο άνετος κ μπορούσε το κοινό να παρακολουθήσει όλους τους συμμετέχοντες.

001 001 Gianoulas8

001 001 Gianoulas9

Blogkommoton.gr: Θα σε δούμε να διεκδικείς και του χρόνου τον τίτλο «Hairdresser of the Year 2019»;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Για μένα ο στόχος δεν είναι η συμμετοχή για την συμμετοχή! Στόχος μου είναι η συλλογή εμπειριών, το άνοιγμα των οριζόντων μου και οτιδήποτε αποτελεί ευκαιρία να κατακτήσω υψηλές ποιότητες . Οι διαγωνισμοί είναι απαιτητικοί, προϋποθέτουν μεράκι, ψυχικό σθένος και χαρακτήρα που δεν κάμπτεται στα δύσκολα! Ανεξαρτήτως διάκρισης , ναι, δηλώνω έτοιμος να ξανά τολμήσω!!!

001 001 Gianoulas10

001 001 Gianoulas11

Blogkommoton.gr: Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2019»;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Σίγουρα θα τον ενθάρρυνα. Είναι μια εμπειρία που αξίζει να τη ζήσει, δοκιμάζοντας τα όρια του κ να αναδείξει το ταλέντο του. (Χρειάζεται εκπαίδευση, σκληρή δουλειά κ πάθος). Σημασία δεν έχει πάντα ο προορισμός, αλλά το ταξίδι.

001 001 Gianoulas12

001 001 Gianoulas13

Blogkommoton.gr: Πες μας τη γνώμη σου για την έκθεση HAIRPROF;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Είναι η μοναδική Έκθεση που απευθύνεται σε επαγγελματίες κομμωτές. Με πολύ καλή οργάνωση, πολλά shows και κλειστά σεμινάρια.

001 001 Gianoulas14

001 001 Gianoulas15

Blogkommoton.gr: Δώσε μας τρία ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Οι συντελεστές της επιτυχίας μου δεν ήταν μόνο τρείς. Γι’ αυτό θέλω να του ευχαριστήσω δημόσια. Τα μοντέλα μου: Η Μιχαέλα Αβράμη και η Βάσια Ζαραμπούκα, Την Ελένη Πεντεδήμου και τη Φωτεινή Ραμιώτη, άτομα μη ήθος και προσωπικότητα, σε πείσμα όσων λέγονται για τις γυναίκες που είναι προικισμένες με εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση. Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη να μην αναφέρω τη makeup artist, Γιώτα Κουβούση, αξιόπιστη συνεργάτιδά μου επί σειρά ετών. Αξίζει να αναφέρω επίσης τον οίκο νυφικών «Lilian», της Ευαγγελίας Καρδάρα για το υπέροχο νυφικό, καθώς και τη μπουτίκ «ΑΛΦΑ ΚΑΠΑ» για τα υπέροχα και εντυπωσιακά φορέματα.

001 001 Gianoulas16

Blogkommoton.gr: Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με την κομμωτική;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Το «μικρόβιο» της κομμωτικής τέχνης το απέκτησα σε πολύ μικρή ηλικία! Φανταστείτε ότι σε ηλικία οκτώ ετών κούρεψα την αδερφή μου! Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών εργάστηκα ως βοηθός στο κομμωτήριο της θείας μου Ρίτσας Κουκοράβα, την οποία θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, από τα βάθη της καρδιάς μου, καθώς ήταν ο άνθρωπος που με στήριξε στα πρώτα μου βήματα!

001 001 Gianoulas17

001 001 Gianoulas18

Blogkommoton.gr: Υπήρξε κάποιο άλλο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Ουσιαστικά όχι, η επιλογή ήταν αποκλειστικά δική μου.

001 001 Gianoulas19

001 001 Gianoulas20

Blogkommoton.gr: Τι απολαμβάνεις περισσότερο στο επάγγελμά αυτό, και ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Είναι ένα επάγγελμα το οποίο καθημερινά έχει εξέλιξη. Η συνεχείς αναζήτηση για νέες τεχνικές και δημιουργίες. Για να πετύχει κάποιος το όνειρο του χρειάζεται επιμονή, υπομονή, πολύ εκπαίδευση, σκληρή δουλειά και πάνω απ’ όλα άνθρωπος με ήθος κ ευγένεια.

001 001 Gianoulas21

001 001 Gianoulas22

Blogkommoton.gr: Ποιο είναι το στοιχείο του επαγγέλματός που σε γοητεύει περισσότερο;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Με γοητεύει να δουλεύω με ανθρώπους, με πρόσωπα που το καθένα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις! Μου αρέσουν τα δύσκολα και πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο και ταυτόχρονο τόσο όμορφο στον κόσμο όσο οι γυναικείες απαιτήσεις!!!

001 001 Gianoulas23

Blogkommoton.gr: Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν κομμωτή μοναδικό και επιτυχημένο;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Η υπομονή, η επιμονή, οι γνώσεις και η αυθεντικότητα!

001 001 Gianoulas24

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Γιαννούλας Αθανάσιος: Υπάρχουν πολλά καινούργια πράγματα, σίγουρα εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρουσιάσεις, δε θα λείπουν οι διαγωνισμοί και πολλά ακόμη τα οποία θα μου επιτρέψετε να μην τα αποκαλύψω τώρα… Σας ευχαριστώ πολύ!

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος

 001 001 Gianoulas25