LOGO1

 

2018 06 25 Malibu C 2

 

blank

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες κομμωτηρίων ενώ τα θέματα του, αντλούνται μέσα από την…

001 005 Grigoriadou2

καθημερινή δουλειά του κομμωτηρίου σε κούρεμα, χτένισμα, χρώμα και τάσεις μόδας.

Η Γρηγοριάδου Νίνα κατέκτησε την 2η θέσης στο Bridal Hairstyle 2018.

Η Γρηγοριάδου Νίνα γεννήθηκε στις 14/07/1980

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΟΑΕΔ Δράμας

Στην Ελλάδα πολλά σεμινάρια με διάφορες εταιρείες και work shop.

Από το 2015 εκπαιδεύομαι στη Ρωσία στην Ακαδημία του Georgiy Not στα κλασικά νυφικά, βραδινά χτενίσματα, και στη διαγωνιστική κατηγορία.

001 005 Grigoriadou3

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την κομμωτική;

Γρηγοριάδου Νίνα: Αυτό που με ώθησε να ασχοληθώ με τη κομμωτική είναι η δημιουργία να μπορείς να μεταμορφώσεις έναν άνθρωπο. Το μικρόβιο μπήκε από μικρή ηλικία που όταν περνούσα έξω από τα κομμωτήρια σταματούσα πόση ώρα και κοιτούσα. Ώσπου στα 14 αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με την κομμωτική.

001 005 Grigoriadou4

Blogkommoton.gr: Υπήρξε κάποιο άλλο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Γρηγοριάδου Νίνα: Ήταν καθαρά δική μου επιλογή.

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2018».

Γρηγοριάδου Νίνα: Μου αρέσουν οι προκλήσεις και είπα να ζήσω την εμπειρία.

001 005 Grigoriadou5

Blogkommoton.gr: Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Γρηγοριάδου Νίνα: Ήταν πολύ καλά οργανωμένο. Πιστεύω όμως ότι θέλει κι άλλη προσπάθεια ότι έχει σχέση με διαγωνιστικό κομμάτι.

Blogkommoton.gr: Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Greek Hairdressing Awards 2019»;

Γρηγοριάδου Νίνα: Να έχει πάθος, αγάπη, εμπιστοσύνη στον εαυτό του και να ζήσει την εμπειρία και τη στιγμή.

001 005 Grigoriadou6

Blogkommoton.gr: Πες μας τη γνώμη σου για την έκθεση HAIRPROF;

Γρηγοριάδου Νίνα: Συγχαρητήρια για την διοργάνωση και για τον αγώνα πού δίνετε κάθε χρόνο να πάει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων που σας γνώρισα και βρέθηκα κοντά σας. Σας ευχαριστώ που δίνετε την ευκαιρία στους συναδέλφους να αναδείξουν το ταλέντο τους και να προκριθούν.

Blogkommoton.gr: Δώσε μας τρία ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Γρηγοριάδου Νίνα: Το μοντέλο μου Άντζελα Βραπί για την υπομονή και το ήθος που έδειξε. Το 50% του αποτελέσματος το οφείλω σε αυτήν. Την Εύα Μπάμπη που επιμελήθηκε το μακιγιάζ και με στηρίζει πάντα. Την οικογένεια μου που στηρίζουν και βοηθούν με το τρόπο τους να κάνει η μανούλα τα όνειρα και τα σχέδια πραγματικότητα.

001 005 Grigoriadou7

Blogkommoton.gr: Τι απολαμβάνεις περισσότερο στο επάγγελμά αυτό, και ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Γρηγοριάδου Νίνα: Η μεγαλύτερη απόλαυση για μένα είναι η συνέχεις αναζήτηση για την τελειότητα. Η αγάπη για τα μαλλιά, η λατρεία για την τέχνη και την δημιουργία με κάνουν να αγωνίζομαι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

001 005 Grigoriadou8

Blogkommoton.gr: Ποιο είναι το στοιχείο του επαγγέλματός που σε γοητεύει περισσότερο;

Γρηγοριάδου Νίνα: Η ίδια η δουλειά μου με εξιτάρει. Απαιτεί φαντασία, ικανότητα, δημιουργία και απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και σε αυτό που κάνεις.

001 005 Grigoriadou9

Blogkommoton.gr: Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν κομμωτή μοναδικό και επιτυχημένο;

Γρηγοριάδου Νίνα: Η προσωπικότητα μας μας κάνει μοναδικούς και ο κόσμος που είναι ο πιο δύσκολος κριτής επιτυχημένους. Η συνεχείς αναζήτηση και εξάσκηση δεν γίνετε να μην σε οδηγήσει σε επιτυχία. Η γνώση είναι δύναμη.

001 005 Grigoriadou10

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Γρηγοριάδου Νίνα: Είναι τόσα πολλά που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ίσως κάποια άλλη φορά να σας τα αποκαλύψω. Σας αγαπώ.

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος

001 005 Grigoriadou11