LOGO1

 

1 LONG CENTRAL BANNER Pankiprios Banner

blank

002 004 Limperis2

Ο διαγωνισμός Greek Barber Awards 2018 που αφορά τις αντρικές κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Barber Of The Year 2018 (του καλύτερου μπαρμπέρη της χρονιάς) τίτλος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες μπαρμπέρικων ενώ τα θέματα του, αντλούνταν μέσα από την καθημερινή δουλειά του μπαρμπέρικου.

002 004 Limperis3

 

Ο Λιμπέρης Δημήτρης συμμετείχε κατακτώντας μάλιστα την 2η θέση στην γενική κατάταξη για τον τίτλο για τον τίτλο «Greek Barber Of The Year 2018» (Καλύτερου μπαρμπέρη της χρονιάς) την 2η θέση στο Awesome Portrait, την 2η Θέση στο Old School Haircut.

002 004 Limperis4

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με το barbering;

Λιμπέρης Δημήτρης: Από μικρή ηλικία διέκρινα το ενδιαφέρον μου να παρακολουθώ διάφορα video στο YouTube αλλά και το επάγγελμα του πατέρα μου ο οποίος από όταν τον θυμάται ασχολείται με το barbering.

Blogkommoton.gr: Υπήρξε κάποιο άλλο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Λιμπέρης Δημήτρης: Τον μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό ρόλο τον είχε ο πατέρας μου. Λόγο του ήταν αυτός που με παρότρυνε να ακολουθήσω το επάγγελμα που κάνει και ο ίδιος. Θαύμαζα και θαυμάζω τον τρόπο και το στυλ με το οποίο κουρεύει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

002 004 Limperis5

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό «Greek Barber Awards 2018».

Λιμπέρης Δημήτρης: Όπως όλοι ξέρετε σε λίγους μήνες η γυναίκα μου θα με κάνει πατερά. Ήταν ο λόγος που με ώθησε στο να δηλώσω συμμετοχή και να καταφέρω να έχω τις διακρίσεις που πήρα. Ήθελα επίσης να μοιραστώ με όλους εσάς αυτό το ευτυχές γεγονός στο διαγωνισμό διότι ήταν ατομική δουλειά γιατί συνειδητοποιείς τις δυνατότητές σου.

Blogkommoton.gr: Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού φέτος σε σχέση με πέρση που πάλη είχες λάβει συμμετοχή;

Λιμπέρης Δημήτρης: Η οργάνωση του διαγωνισμού σε σχέση με πέρυσι δεν μπορώ να πω πως ξεχώριζε. Ήταν εξίσου οργανωμένη και πολύ δυνατή εκδήλωση.

002 004 Limperis6

Blogkommoton.gr: Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Greek Barber Awards 2019»;

Λιμπέρης Δημήτρης: Το πρώτο πράγμα που θα έλεγα σε κάθε διαγωνιζόμενο είναι να αποβάλει όλο αυτό το άγχος τον οποίο διακατέχει και να πιστεύει στον εαυτό του. Έτσι θα μπορέσει να αποδώσει με μεγάλη επιτυχία. Να πάει χωρίς να σκέφτεται ότι διαγωνίζεται αλλά ότι είναι οι δυο τους και να κάνει αυτό που θα έκανε και σε καθημερινή βάση, αλλά με πιο πολύ πεποίθηση για το εαυτό του.

Blogkommoton.gr: Πες μας τη γνώμη σου για την έκθεση HAIRPROF;

Λιμπέρης Δημήτρης: Είναι μία από τις πιο οργανωμένες εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα, με επαγγελματίες διοργανωτές και επαγγελματίες μπαρμπέρηδες από όλη την Ελλάδα. Για εμάς είναι άλλο ένα προνόμιο της δουλειάς μας διότι γνωρίζουμε από κοντά τόσο καταξιωμένους ταλαντούχους επαγγελματίες στο είδος του ο καθένας.

002 004 Limperis7

Blogkommoton.gr: Δώσε μας τρία ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Λιμπέρης Δημήτρης: Δεν μπορώ να διακρίνω μόνο τρία. Νεκταρία, Βούλα, Μιχάλης, Στράτος και Νίκη. Τα άτομα αυτά πέρα από κοντινά πρόσωπα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος είναι άνθρωποι που πάντα με στηρίζουν, στέκονται δίπλα μου και βοηθούν στην εξέλιξή μου ήταν στο ψυχολογικό τομέα είτε στα πρακτικά.

002 004 Limperis8

Blogkommoton.gr: Τι απολαμβάνεις περισσότερο στο επάγγελμά αυτό, και ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Λιμπέρης Δημήτρης: Αυτό που μου αρέσει στην δουλειά μου είναι ότι έχω να κάνω στην καθημερινότητά μου με αρκετό κόσμο. Μου αρέσει που έχω άμεση επαφή μαζί τους. Με εμπνέουν να δημιουργώ και το σημαντικότερο είναι ότι με εμπιστεύονται οι περισσότεροι μου λένε να κάνω αυτό που θεωρώ εγώ σωστό και ότι τους ταιριάζει.

Το επάγγελμα αυτό δεν είναι εύκολο όποιος θέλει να το ακολουθήσει θα πρέπει να είναι κοινωνικός, δεξιοτέχνης πάνω από όλα, πρόθυμος, αφοσιωμένος και ποτέ να μην επαναπαύεται ότι τα γνωρίζει όλα. Κάθε μέρα όλοι μαθαίνουμε, γιατί το barbering εξελίσσεται και μαζί του εξελισσόμαστε και εμείς.

002 004 Limperis9

Blogkommoton.gr: Ποιο είναι το στοιχείο του επαγγέλματός που σε γοητεύει περισσότερο;

Λιμπέρης Δημήτρης: Αυτό που με γοητεύει στην δουλειά μου είναι ότι έχω να κάνω με όλες τις ηλικίες και με διάφορες προσωπικότητες. Μου αρέσει που οι πελάτες μου με βοηθούν να εξελίσσομαι καθώς εμπιστεύονται την κρίση μου.

002 004 Limperis10

Blogkommoton.gr: Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν μπαρμέρι μοναδικό και επιτυχημένο;

Λιμπέρης Δημήτρης: Θεωρώ πως όσο αφοσιωμένος είσαι στους στόχους σου τόσο πιο καταξιωμένος γίνεσαι επαγγελματικά. Ο κάθε μπαρμπέρης έχει το δικό του στυλ και πρέπει να εξελίσσεται και να μην έχει στερεότυπα.

002 004 Limperis11

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Λιμπέρης Δημήτρης: Τα μελλοντικά μου σχέδια προς το παρόν είναι περιορισμένα το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια στο εξωτερικό για την ακρίβεια από τους SCHOREM. Η ζωή μου σύντομα θα πλουτίσει με τον ερχομό του γιού μου και θέλω να είναι περήφανος για μένα στο μέλλον.

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος

002 004 Limperis12