LOGO1

 

2018 06 25 Malibu C 2

 

blank

Για τρίτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF διοργανώθηκε ένας θεσμός διαγωνισμός που υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

002 008 Orfanou2

Ο διαγωνισμός Greek Barber Awards 2018 που αφορά τις αντρικές κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Barber Of The Year 2018 (του καλύτερου μπαρμπέρη της χρονιάς) τίτλος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες μπαρμπέρικων ενώ τα θέματα του, αντλούνταν μέσα από την καθημερινή δουλειά του μπαρμπέρικου.

002 008 Orfanou3

Η Ορφανού Αλεξάνδρα συμμετείχε κατακτώντας μάλιστα την 3η θέση στο Hair & Beards.

Η Ορφανού Αλεξάνδρα γεννήθηκε στις 28/8/1993

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ

002 008 Orfanou4

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με το barbering;

Ορφανού Αλεξάνδρα: Προτίμησα το barbering διότι με εκφράζει και με εμπνέει περισσότερο καθώς είχα αγάπη από μικρή ηλικία στα αντρικά κουρέματα!

002 008 Orfanou5

Blogkommoton.gr: Υπήρξε κάποιο άλλο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Ορφανού Αλεξάνδρα: Φυσικά και υπήρξε κάποιο πρόσωπο το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή μου την επιλογή και είναι η μητέρα μου όπου και διατηρεί κουρείο 30 χρόνια πλέον. Μεγάλωσα μέσα σε αυτό το χώρο.

002 008 Orfanou6

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό «Greek Barber Awards 2018»

Ορφανού Αλεξάνδρα: Γνώριζα ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ήταν εξαιρετικός αδιάβλητος και είχε απήχηση στον χώρο μας. Φυσικά ήθελα να πάρω μέρος σε αυτή την δοκιμασία να δω που μπορώ να φτάσω!

Blogkommoton.gr: Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Ορφανού Αλεξάνδρα: Άψογη και ευχάριστη διοργάνωση. Από την αρχή ως το τέλος αισθανόμουν ενέργεια, δύναμη και σιγουριά χάρη στο ιδανικό περιβάλλον.

002 008 Orfanou7

Blogkommoton.gr: Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Greek Barber Awards 2019»;

Ορφανού Αλεξάνδρα: Θα πρέπει να δουλέψει αρκετά τα θέματα που θα έχει επιλέξει για τη διεκδίκηση μιας καλής διάκρισης. Με πολύ θέληση αγώνα και σεβασμό σε αυτό που έχει επιλέξει!

002 008 Orfanou8

Blogkommoton.gr: Πες μας τη γνώμη σου για την έκθεση HAIRPROF;

Ορφανού Αλεξάνδρα: Είναι μια έκθεση με σωστή οργάνωση με μεγάλη γκάμα προϊόντων που χρησιμοποιούμε στο επάγγελμα μας και ανοίγουν δρόμους για την εξέλιξη μας... Πολλοί εκθέτες με όμορφες προβολές σεμινάρια που θα μου μείνουν αξέχαστα.

002 008 Orfanou9

Blogkommoton.gr: Δώσε μας τρία ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Ορφανού Αλεξάνδρα: Πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό είναι εκείνο του κύριου Χριστόφορου Γλυδόπουλου ως επικεφαλής της διοργάνωσης αυτής, κάποιων κριτών που επιβράβευσαν τη δουλειά μου και φυσικά τον κύριο Βασίλη Μοναστηρλή που πίστεψε σε εμένα απ' την πρώτη στιγμή.

002 008 Orfanou10

Blogkommoton.gr: Τι απολαμβάνεις περισσότερο στο επάγγελμά αυτό, και ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Ορφανού Αλεξάνδρα: Για να είμαι ειλικρινής απολαμβάνω τις δημιουργίες μου κάθε φορά που βλέπω το αποτέλεσμα του κουρέματος που κάνω ή την περιποίηση γενειάδας ιδιαίτερα όταν εισπράττω την ικανοποίηση στο πρόσωπο των πελατών μου.

002 008 Orfanou11

Blogkommoton.gr: Ποιο είναι το στοιχείο του επαγγέλματός που σε γοητεύει περισσότερο;

Ορφανού Αλεξάνδρα: Η άριστη σχέση με τους πελάτες μου. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν σε ότι τους προτείνω. Η αγάπη μου για αυτή τη δουλειά και η επιμονή μου να εξελίσσομαι συνεχώς είναι νομίζω τα δύο συστατικά της επιτυχίας μου.

002 008 Orfanou12

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Ορφανού Αλεξάνδρα: Αν με ρωτούσαν πριν από ένα χρόνο η απάντηση που θα έδινα θα ήταν να αποκτήσω ένα μπαρμπέρικο όπως το είχα στο μυαλό μου και να μπορούσα να κερδίσω ένα έπαθλο σε κάποιον διαγωνισμό ώστε να αναδείξω τη δουλειά μου.

Αυτή τη στιγμή έχω αποκτήσει το μπαρμπέρικο που επιθυμούσα παίρνοντας μια διάκριση σ' αυτό τον καταξιωμένο διαγωνισμό και αυτό με ωθεί να κάνω ένα βήμα παραπέρα για να εξελιχθώ και να πάρω και άλλες γνώσεις στο μέλλον από άτομα που έχουν την εμπειρία σε αυτό τον κλάδο του barbering σε χώρες του εξωτερικού.

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος

002 008 Orfanou13