LOGO1

 

2018 06 25 Malibu C 2

 

blank

Για τρίτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της μοναδικής επαγγελματικής έκθεσης κομμωτηρίου HAIRPROF διοργανώθηκε ένας θεσμός διαγωνισμός που υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

002 005 Mpimperoglou2

Ο διαγωνισμός Greek Barber Awards 2018 που αφορά τις αντρικές κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Barber Of The Year 2018 (του καλύτερου μπαρμπέρη της χρονιάς) τίτλος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες μπαρμπέρικων ενώ τα θέματα του, αντλούνταν μέσα από την καθημερινή δουλειά του μπαρμπέρικου.

Ο Μπιπέρογλου Γιόχαν συμμετείχε κατακτώντας μάλιστα την 3η θέση στην γενική κατάταξη για τον τίτλο για τον τίτλο «Greek Barber Of The Year 2018» (Καλύτερου μπαρμπέρη της χρονιάς) την 2η θέση στο Hair & Beards και την 3η θέση στο Awesome Portrait.

Ο Μπιπέρογλου Γιόχαν γεννήθηκε στις 02/01/1998

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Francois Academy Θεσσαλονίκη

002 005 Mpimperoglou3

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με το μπάρμερινκ;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Αυτό που με ώθησε να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα ήταν το χαμόγελο που δίνεις σε κάποιον πελάτη σου λόγο της δημιουργίας σου πάνω του . Αλλά και το ότι είναι ένα επάγγελμα εξελίξιμο με πολύ μέλλον .Ήταν κάτι που πίστευα ότι θα ακολουθήσω από τη πρώτη στιγμή.

002 005 Mpimperoglou4

Blogkommoton.gr: Υπήρξε κάποιο άλλο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματος που διάλεξες;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Όπως οι περισσότεροι Ροδίτες έτσι και εγώ κουρευόμουν στα καταστήματα Λιμπέρη αρκετό καιρό . Τα παιδιά είχαν δώσει μια άλλη τάση στο αντρικό κούρεμα και ήταν κάτι που μου άρεσε . Το είχα συζητήσει με τον μπαρμπέρη μου Στράτο Λιμπέρη και εκείνος με ώθησε να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα και πλέον είμαστε πολύ δεμένοι συνεργάτες εδώ και ένα χρόνο.

002 005 Mpimperoglou5

Blogkommoton.gr: Τι σε ώθησε να δηλώσεις υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό «Greek Barber Awards 2018» .

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Αυτό που με ώθησε να δηλώσω συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν μια διάκριση την οποία κυνηγούσα . Μετά από ώρες προπόνησης στα μοντέλα μου ήρθε με τον καλύτερο τρόπο!

002 005 Mpimperoglou6

Blogkommoton.gr: Πώς σου φάνηκε η οργάνωση και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Η οργάνωση ήταν καταπληκτική όλα ήταν τέλεια . Η διεξαγωγή του διαγωνισμού ήταν αξιοκρατική και απόλυτα σωστή. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό.

002 005 Mpimperoglou7

Blogkommoton.gr: Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιων κάποια που σκέφτεται να συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό «Greek Barber Awards 2019»;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Θα συμβούλευα να προετοιμαστούν πάνω στα μοντέλα τους ξεχωριστά και να έχουν ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα δουλέψουν έτσι θα έρθει η επιτυχία.

002 005 Mpimperoglou8

Blogkommoton.gr: Πες μας τη γνώμη σου για την έκθεση HAIRPROF;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Η έκθεση ήταν πραγματικά πολύ καλή και άξιζε να την δούμε όλα τα άτομα που βρισκόμαστε στο χώρο. Ελπίζω και του χρόνου να είναι έτσι.

002 005 Mpimperoglou9

Blogkommoton.gr: Δώσε μας τρία ονόματα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό από την συγκεκριμένη σου εμπειρία στον διαγωνισμό και γιατί;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Barberjosh O.P ήταν ο μεγάλος σταρ του event και άξιζε όλοι να τον δούμε και από κοντά . Μιχάλης Λιμπέρης είναι το αφεντικό μου και απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Πέρσι με τις επιτυχίες του φέτος ως κριτής δεν υπάρχουν λόγια. Χριστόφορος Γλυδόπουλος άψογος επαγγελματίας και πιστεύω ότι οργανωτικά ανεκτίμητος για την έκθεση!

002 005 Mpimperoglou10

Blogkommoton.gr: Τι απολαμβάνεις περισσότερο στο επάγγελμά αυτό, και ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει το όνειρό του;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Απολαμβάνω όπως ανέφερα και παραπάνω το να δίνεις χαμόγελα στον κόσμο. Επίσης η μεγαλύτερη απόλαυση είναι να κάνεις πράγματα που πριν από λίγο καιρό πίστευες ότι είσαι πολύ μακριά. Για να πετύχει κάποιος το όνειρο του πρέπει να του αρέσει πραγματικά και πάνω από όλα να έχει όρεξη για εκμάθηση και πολλές ώρες εργασίας. Μόνο έτσι πετυχαίνεις!

002 005 Mpimperoglou11

Blogkommoton.gr: Ποιο είναι το στοιχείο του επαγγέλματός που σε γοητεύει περισσότερο;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Ότι δεν υπάρχουν όρια στο μπάρμπερινγκ . Κανείς δε μπορεί να στα βάλει και κανείς δε σου λέει μέχρι που μπορείς να φτάσεις όλα είναι στο χέρι σου!

002 005 Mpimperoglou12

Blogkommoton.gr: Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν μπαρμπέρη μοναδικό και επιτυχημένο;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Ένα μπαρμπέρη μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε μοναδικό και πετυχημένο όταν παλεύει καθημερινά με νύχια και με δόντια να φτάσει την κορυφή... την φτάνει... και παραμένει εκεί!

002 005 Mpimperoglou13

Blogkommoton.gr: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Μπιπέρογλου Γιόχαν: Να δω κάποια σεμινάρια από δυνατούς επαγγελματίες εντός Ελλάδας αλλά και εξωτερικού. Να συνεχίσω στην ομάδα που βρίσκομαι φυσικά και να είμαστε δεμένοι όπως τώρα . Του χρόνου να συμμετάσχω και πάλι στον διαγωνισμό ξανά με επιτυχία.

Υπεύθυνος Blogkommoton

Γλυδόπουλος Χριστόφορος

 002 005 Mpimperoglou14